Palvelukortti

Liity Glaukoomayhdistyksen jäseneksi:

Voit liittyä jäseneksi täyttämällä alla olevan palvelukortin huolellisesti. Lähetä täytetty palvelukortti meille klikkaamalla ”lähetä”-painiketta. Yhdistyksen hallituksen hyväksyttyä jäsenyytesi lähetämme sinulle laskun ja jäsenkortin.

Jäsenmaksu on 25 euroa/vuosi.

Yhdistyksen vuosikokouksen päätöksen mukaisesti jäsenkortti on voimassa 1.1.-31.12. Jäsenlasku ja -kortti lähetetään joulukuussa. Uusille jäsenille lähetämme laskun syyskuun viimeiseen päivään asti.

Liity yhdistyksen kannatusjäseneksi:

Kannatusjäsenmaksu on yksityisiltä jäseniltä 50 euroa/vuosi sekä yhteisöiltä ja säätiöiltä 100 euroa/vuosi. Täytä alla oleva lomake niin otamme sinuun yhteyttä.

Anna lahjoitus:

Tällä lomakkeella voit myös ilmoittaa lahjoituksestasi. Täytä lomake niin otamme sinuun yhteyttä.

Ilmoita yhteystietojen muutokset, anna palautetta tai ilmoita puutteista sivujen saavutettavuudessa TÄSTÄ LINKISTÄ:

Haluan
liittyä jäseneksi
liittyä kannatusjäseneksi
antaa lahjoituksen yhdistykselle (tarkempi selvitys viesti-osiossa)

Sairastan glaukoomaa